Stemtest
Wij vinden het belangrijk om de zangkwaliteit binnen ons koor vast te houden. Wanneer je bij ons wilt komen zingen, vragen we je een stemtest te doen. Uiteraard hoef je geen professioneel zanger of zangeres te zijn. Wel moet je zuiver kunnen zingen en een muzikaal gehoor hebben. 

Choreotest 
Popkoor 2000 is geen statisch popkoor. Bij veel nummers wordt bewogen in een bij het nummer uitgezochte choreografie. Je moet dus niet alleen kunnen zingen, ook de choreo is van belang. Aan de hand van een choreotest wordt bepaald of je voldoende bewegingsvrijheid en ritmegevoel hebt.

Leeftijdsgrens 
De minimum leeftijd om lid te worden is 18 jaar. We streven naar een balans in leeftijden. 

Wachtlijst 
Tijdens de stemtest wordt duidelijk bij welke stemsoort wordt je ingedeeld (sopraan 1 of 2, alt 1 of 2, tenor of bas). Bij gebleken geschiktheid kunnen alten 1, sopranen 1 en echte bassen per direct komen zingen. Voor de andere stemgroepen geldt op dit moment een wachtlijst. 

Contributie 
De contributie voor het lidmaatschap van Popkoor 2000 bedraagt €160,-- per jaar voor leden tot 21 jaar en €200,-- voor leden boven de 21 jaar, waarvoor je een automatische incasso tekent. Het lidmaatschap wordt vooraf in twee termijnen geïncasseerd; vóór 1 januari en vóór 1 juli. 

Aanmelden 
Als je graag bij ons komt zingen, ben je (na een afspraak) welkom op een woensdagavond-repetitie. Je kunt naar ons luisteren, maar ook een keer meezingen en ondervinden of het wat voor je is. Voor het maken van een afspraak of stemtest, kun je contact opnemen via het contactformulier

Pin It