Van harte welkom op de website van een gezellig en enthousiast popkoor uit Bemmel. Dat enthousiasme komt vanzelf omdat alle koorleden ontzettend veel plezier hebben in het zingen van bekende popliedjes. Gouwe ouwe popsongs, hits van toen en nu, zowel Engels- als Nederlandstalig. 

Popkoor 2000 is opgericht in 2000 en het koor bestaat momenteel uit 45 leden die onder leiding van een gedreven dirigent, Myra van der Jagt, verrassende arrangementen ten gehore brengen. Het plezier straalt er gewoon vanaf. Door hard en serieus te werken, maar ook met veel plezier te repeteren, heeft Popkoor 2000 een indrukwekkend swingend repertoire weten op te bouwen. 

Kritische noten zijn er echter ook. Dat moet ook wel want anders kan de hoge kwaliteit nooit volgehouden worden. Om het niveau hoog te houden en de kwaliteit verder te optimaliseren, luisteren wij graag naar ons publiek. 

Bent u al nieuwsgierig geworden?  

Neem gerust een kijkje op de website waar u alle informatie vindt over ons koor. Over de koorleden, dirigent, het swingend repertoire, muziekfragmenten, filmpjes en nog véél meer.

Wij wensen U veel lees-, kijk- en luisterplezier!

Pin It